ΥΛΙΚΑ
2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
10 ΑΥΓΑ
6 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
4 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ baking powder
ΑΛΕΥΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΡΧΙΚΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ
ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΥΛΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ, ΤΟ baking powder ΚΑΙ ΤΟ
ΑΛΕΥΡΙ ΩΣΟΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΖΥΜΗ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΧΥ ΚΑΙ
ΥΣΤΕΡΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΡΟΜΒΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ «ΟΤΙΑ» ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΕΤΟΙΜΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ .....
ΑπάντησηΔιαγραφή