Κωστάντζες µε κεράσια
Διαλύουµε το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει.
Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά. Παγώνουµε το ζελέ στο
ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Επιπλέον χρόνος παγώµατος
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Επιπλέον χρόνος παγώµατος
μερίδες 6
Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά
Υλικά
- 1 συσκευασία (100 γραμμ.) φρουί ζελέ με γεύση κεράσι
- 250 ml βραστό νερό
- 250 ml κρύο νερό
- 1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
- 1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια